Kis cég vagyunk. Egy szenvedélyes szakemberekből álló maroknyi csapat. Hétköznapi emberek, akik abban a szerencsében részesültünk, hogy ismerhetjük egymást és azzal foglalkozhatunk, amit a legjobban szeretünk: igazán hatékony,  21. századi funkcionális italokat fejlesztünk.
 
Nincsen saját palackozó üzemünk, de megvan a szakmai hátterünk ahhoz, hogy megfeleljünk a modern italfogyasztók legmagasabb igényeinek és elvárásainak. Jelentős laboratóriumi kapacitásokkal rendelkezünk új „találmányaink” fejlesztéséhez és teszteléséhez. Elegendő tudást és tapasztalatot halmoztunk fel ahhoz, hogy minden egyes italunk számára a legmegfelelőbb töltőhelyet válasszuk ki. Nem kötünk kompromisszumot sem íz, sem minőség tekintetében: a hatóanyagokat, az egyéb összetevőket és ezek beszállítóit a legjobbak közül választjuk ki. Lehet akármilyen innovatív egy termék vagy hiánypótló az adott funkció a piacon, egy ital sem kerülhet a fogyasztók kezébe, amíg mi magunk nem vagyunk minden tekintetben 100%-osan elégedettek az eredményeinkkel.
 
Olyan új italok létrehozásán fáradozunk melyekre egyre többen szomjazunk, ezért bátran remélheted, hogy a Te vágyaidat öntjük palackjainkba és dobozainkba.
Megosztás az IWIW -en